Vrij Entree MK Atelier 23 november 2003

08 november 2003 00:00 | Reacties: 0 |

In het MK Atelier aan de Generaal Bothastraat 7 te Eindhoven (Tongelre) bent u op zondag 23 november van 11 tot 16 uur hartelijk welkom bij de atelier-expositie van Mia Koeneman. De expositie biedt u een mooie gelegenheid om aquarellen, tekeningen, acryl- en gouacheschilderijen van deze Eindhovense kunstenares te bekijken, te kopen of te huren. Ook kunt u informatie krijgen over de verschillende teken- en schildercursussen en schilder-vacanties die door het MK Atelier worden georganiseerd.

Mia Koeneman werkt met thema's als model, landschap en bloemen en planten. Zij laat zich inspireren door wat zij ziet en ervaart en verwerkt het waargenomene tot een nieuwe werkelijkheid. Met kleuren, lijnen en vormen schept zij beelden waarin het waargenomene weer zichtbaar wordt, maar dan anders, minder aanwezig, met heel eigen karakteristieken.

Vrij Entree MK Atelier, Gen. Bothastraat 7, Eindhoven, tel. 040 - 281 47 89. Als u vooraf alvast wilt kennismaken met het MK Atelier kunt u een kijkje nemen op http://home.planet.nl/~m.koeneman.



Geen reacties

Gesloten voor reacties.


RSS reacties. RSS Feed